Workshop 2021 - praktische informatie

Lees svp deze informatie goed door voordat het inschrijfformulier wordt verzonden.
De workshopweek begint op maandag 15 november 2021 om 09.00 en eindigd op vrijdag 19 november om 23.59. Alle deelnemers dienen bij voorkeur de gehele workshop aanwezig te zijn.

Internationale deelnemers raden we aan op zondag 14 november te arriveren om er zeker van te zijn tijdig aanwezig te zijn op de eerste bijeenkomst op maandag. De workshop start met seminars + praktijktesten en deze worden gegeven door lighting designers, docenten en industrie specialisten. Het doel is om verdieping te verkrijgen in het theoretische en conceptuele deel van het lichtontwerpproces. Naast theorie zijn er praktische sessies, ook tijdens de avonden.

Een inschrijving is bindend. Annulering is alleen mogelijk wanneer de deelnemer kan aantonen dat er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden buiten de schuld van de deelnemer. Restitutie zal tot maximaal 2 maanden voor de start van de workshop 75% bedragen. Indien korter dan 2 maanden vindt er geen restitutie meer plaats. Het aantal deelnemers voor de 5 workshops zijn 50 deelnemers (10 per workshop) en de ervaring leert dat er niet tot het laatste moment gewacht dient te worden met inschrijven. Na inschrijving wordt een bevestiging en factuur verzonden, deze factuur dient voorafgaande aan deelname volledig te zijn voldaan. Gezien de onregelmatig werkuren tijdens de workshop is het essentieel om tijdens de workshop in Blokzijl te verblijven. Praktische informatie over verblijfsmogelijkheden wordt gelijktijdig met de factuur verzonden.

Zijn er vragen neem dan contact op met info@lightsinblokzijl.nl of bel met +31 (0)527-20 55 70

Deelnemers aan de workshop zijn professionals en/of studenten. Voor studenten zijn er een aantal beurzen beschikbaar.

Inbegrepen in de workshop:
Dag 1 t/m 4; lunches en diners
Dag 5; lunch, congres, opening, buffet diner + "get together party"
Dag 6; lunch
Tevens inbegrepen: citymap, jas en toegangskaart congres.

Workshop prijs professionals: € 750,- (excl btw)

Voor studenten die belangstelling hebben voor een beurs geldt het volgende: mail je motivatiebrief en een kopie studenten ID. Uit de inzendingen worden een aantal beurzen toegekend. Wel dient de studierichting een heldere relatie te hebben met licht en verlichting. Heb je vragen stuur ons dan een mailtje. 

Inschrijfformulier

Thank you! Your message has been sent. Dank u! Uw inschrijving is verzonden.
Helaas ging er iets mis. Svp opnieuw verzenden. Unable to send your message. Please fix errors then try again.